Fluebinding 8/11-2016

På tirsdag den 8/11 kl. 18.30 er det Michael Jensen, der er bag stikket til fluebindingsaftenen hos Hobro- og Hadsund Sportsfiskerforening. Temaet er pink. Michael binder en lille tangloppe til vinterfiskeriet i fjorden – og en klassisk steelheadflue, kreeret af Polly Rosborough. En flue, der er lige så velegnet til premierefiskeri efter grønlændere som til jagten på de undslupne saltvands regnbuer.

Vel mødt.

Husk i øvrigt at der er mulighed for at deltage i debatmødet om fjorden inden fluebindingen starter. Se opslag om det.

Fluebinding er som sædvanligt hos MB Jagt, Erhvervsparken 11, 9500 Hobro. Alle er velkomne, uanset om du er begynder eller øvet, foreningsmedlem eller ej.

Kurset er gratis, men der betales for materialer fra gang til gang, typisk 30,-kr pr. aften.  For juniorer er dette dog helt gratis.