IMG_6743_thumb.jpg

Ændring i Bookingportal.

Bookingportal.dk, som vi hidtil har brugt til booking af bådene på Glenstrup Sø, lukkede ned i vinterens løb. Vi er derfor skiftet over til Bookingportal.com. Vi har i dag sendt invitationer ud til de fleste medlemmer af Hobro Sportsfiskerforening. Hvis du er interesseret i at benytte bådene på Glenstrup Sø, skal du tilmelde dig via linket i den mail.

Hvis du er medlem, og ikke har fået invitationen, er det sikkert fordi, vi enten ikke har din mail-adresse, eller at vi har en forkert mail-adresse til dig. Hvis det er tilfældet, så send en mail til: info@hobro-sportsfiskerforening.dk, så sender vi invitation til dig hurtigst muligt.

Det er som altid kun medlemmer af Hobro Sportsfiskerforening, som har adgang til bådene.

Og til sidst: Bådene er ikke i vandet før 1. maj, men kan godt bookes allerede nu.