LFD_2018

Lystfiskeriets dag på Sildehagen ved Danmarks smukkeste Fjord

Tag fiskestangen og familien med – og oplev en dag med fisketips, spændende indslag, underholdende fiskeri og mulighed for at vinde nyt fiskegrej. Mød Hobro Sportsfiskerforening på Lystfiskeriets dag.

På Lystfiskeriets Dag, søndag den 20. maj mellem klokken 10.00 og 14.00, kan du møde Hobro Sportsfiskerforening på Sildehagen, lige uden for Hobro Lystbådehavn.

Vi har planlagt en dag med fokus på lystfiskeri, og med den skønne Mariager Fjord lige ved hånden er der mulighed for at deltage i en stribe informative sessions og kurser – og få lejlighed til at fiske efter havørred og hornfisk med kyndige guider ved hånden.  Her er et udpluk af programmet:

Klokken 10.00 – 11.00

Demonstration af fiskegrej, der egner sig godt til fiskeri i Mariager Fjord. Vi gennemgår fastspolegrej, multigrej og fluegrej – og fortæller lidt om, hvordan man sammensætter et godt sæt til fluefiskeri, spinnefiskeri, bombarda, mede med mere. Der bliver også lidt om knuder.

11.00 – 12.00

Kastedemo og instruktion i kast med fastspolegrej, multigrej og fluegrej. Kasteinstruktører: Michael Jensen og andre erfarne lystfiskere.

12.00 – 13.00

Pause med mulighed for at nyde medbragt mad i de smukke bakker med udsigt til fjorden. Foreningen byder på en øl og sodavand. Så tag en madkurv under armen – og inviter hele familien med.

13.00 – 14.00

En repetition af formiddagens program, samt mulighed for at fiske under kyndig instruktion. Desuden er der mulighed for at opleve fjorden fra både land- og vandsiden.

Mød nogle spændende fiskere og få en guidet sejltur

Ud over de skemalagte aktiviteter er der masser af andre muligheder hele dagen.

Henrik Leth, Mariager Fjord veteran og meget aktiv fisker, dukker op med en pontonbåd (eller flere). Kig forbi og få gode fisketips og en sejltur eller fisketur med guide.

Jari P, kendt fra websitet campingogfiskeri.dk og Jari’s YouTube kanal. Jari vil dagen igennem være at finde ved kysten omkring sildehagen. Kig forbi og få nogle gode fisketips af en virkelig dygtig allround fisker.

Henrik Christensen, foreningens bådmand, vil præsentere vores store nyhed i den nye sæson, en motorbåd, der kommer til at ligge i Mariager Fjord – og som kan benyttes gratis af foreningens medlemmer.

Vi glæder os til at se dig

Husk endelig at tage din fiskestang med, så du kan omsætte rådene til praksis – og fange en havørred eller en hornfisk. Og tag familien med. Der vil være konkurrencer med præmier for både store og små.

Vel mødt

Hobro Sportsfiskerforening