Arrangement ved Hodals Bæk d. 25/8-2016

Her er en kort omtale af arrangementet ved Hodals Bæk. Teksten er sakset fra Kommunens vandretursfolder. Der bliver mulighed for at høre lidt om projektet og for at se nogle fisk, da vi har fået tilladelse til at el-fiske – som et led i formidlingen af projektet. Kig forbi :0)

FISK OG REGNVAND I HOBRO
Dato: Torsdag 25. august kl. 16-18
Mødested: For enden af Kærvangen, Hobro
Turleder: Søren Bek, Mariagerfjord Kommune

Der er sket meget på naturgrunden ved Banegårdsvej, hvor vandløb og sø har byttet plads. Vi viser rundt, fortæller om projektet og ser, om der er kommet fisk i det nye vandløb. Søren Erikstrup, direktør for Mariagerfjord Vand, vil berette om omdannelsen af det kloakerede opland fra fælleskloakeret til separatkloakeret og om, hvilken betydning det har fået og får for Hodals Bæk.